Muqe
New member
Costa Crociere Çikolata markasıyla yapılan işbirliği sayesinde lansmanlar Barry Callebaut, “ChocoCruise – Çikolata dünyasını keşfedin“, 17 – 24 Kasım 2023 tarihleri arasında planlanıyor. Dünyanın incileri arasında yelken açan eşsiz bir mutfak yolculuğu Akdeniz: Cenova, Marsilya, Barselona, Cagliari, Napoli ve Civitavecchia/Roma.
Bu vesileyle, dünyaca ünlü beş usta pasta şefiAlberto Simionato, Joël Perriard, Philippe Bertrand, Ramon Morató ve Alexandre Bourdeaux, Costa Crociere’nin Kurumsal Pasta ve Fırın Şefi Riccardo Bellaera ile birlikte konuklara bir macerada rehberlik edecek. çikolatalı pasta yapma sanatı.
Yolcular amiral gemisinde Toskana sahiliAtölye çalışmaları, tadımlar ve gösteri yemekleriyle lezzet yolculuğuna çıkacak, geminin mutfak laboratuvarı Lab’da çikolata kültürünü keşfedecek. ile ortaklık Bacardi seçkin içecekler yaratacak İtalyan usta barmenlerle çikolatayı kokteyllere de taşıyacak.
Konuklar çikolatanın yanı sıra bir ziyafetin de tadını çıkarabilecekler. “Hedef Yemek”Costa’nın uluslararası şef ortakları Bruno Barbieri, Ángel León ve Hélène Darroze tarafından yaratılan, bir sonraki destinasyonla bağlantılı bir yemek. Takımada restoranı Üç şefin hazırladığı seçkin yemeklerden oluşan menüler arasından seçim yapmanıza olanak tanıyarak daha ileri bir mutfak deneyimi sunuyor.
Bu vesileyle, dünyaca ünlü beş usta pasta şefiAlberto Simionato, Joël Perriard, Philippe Bertrand, Ramon Morató ve Alexandre Bourdeaux, Costa Crociere’nin Kurumsal Pasta ve Fırın Şefi Riccardo Bellaera ile birlikte konuklara bir macerada rehberlik edecek. çikolatalı pasta yapma sanatı.
Yolcular amiral gemisinde Toskana sahiliAtölye çalışmaları, tadımlar ve gösteri yemekleriyle lezzet yolculuğuna çıkacak, geminin mutfak laboratuvarı Lab’da çikolata kültürünü keşfedecek. ile ortaklık Bacardi seçkin içecekler yaratacak İtalyan usta barmenlerle çikolatayı kokteyllere de taşıyacak.
Konuklar çikolatanın yanı sıra bir ziyafetin de tadını çıkarabilecekler. “Hedef Yemek”Costa’nın uluslararası şef ortakları Bruno Barbieri, Ángel León ve Hélène Darroze tarafından yaratılan, bir sonraki destinasyonla bağlantılı bir yemek. Takımada restoranı Üç şefin hazırladığı seçkin yemeklerden oluşan menüler arasından seçim yapmanıza olanak tanıyarak daha ileri bir mutfak deneyimi sunuyor.