Bakan Kasapoğlu’ndan Lider Altay’a teşekkür

RAM

New member
Bakan Kasapoğlu’ndan Lider Altay’a teşekkür
Konya’daki 5. İslami Dayanışma Oyunlarını takip eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay ile bir ortaya geldi. 5. İslami Dayanışma Oyunları’nın Konya’nın kadim tarihine ve müsamaha kültürüne yakışır bir tertip olduğunu belirten Bakan Kasapoğlu, emeklerinden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

KONYA (İGFA) – Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti lisana getiren Lider Altay, Konya’nın konut sahipliğinde düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nın artık sonuna gelindiğini tabir ederek, Konya’nın son vakit içinderda tarihi anlara şahitlik ettiğini söylemiş oldu. Bakan Kasapoğlu’nun oyunlar müddetince hiç bir vakit kendilerini yalnız bırakmadığını kaydeden Lider Altay, “Bakanlık ve Büyükşehir Belediyemiz iş birliğiyle Konya tarihinin en değerli tertibini problemsiz bir biçimde gerçekleştirmenin memnunluğunu yaşıyoruz. Takviyelerinden dolayı Sayın Bakanımıza fazlaca teşekkür ediyorum.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise 5. İslami Dayanışma Oyunları’nın Konya’nın kadim tarihine ve müsamaha kültürüne yakışır bir tertip olduğunu lisana getirerek, “Dünya Spor Başşehri Konya’mız alnının akıyla başarılı bir biçimde bu hoş tertibi tamamlama noktasına gelmiştir. Emeklerinden dolayı Liderimize teşekkür ediyorum. Yaptığımız spor yatırımlarıyla Konya’nın daha sonraki senelerda da sporla iç içe bir kent olarak anılmasını istiyoruz.” tabirlerini kullandı.