Bursa Osmangazi’de güvenlik çalışanına ‘etkili iletişim’

RAM

New member
Bursa Osmangazi’de güvenlik çalışanına ‘etkili iletişim’
BURSA (İGFA) – Osmangazi Belediyesi’nin, vatandaşlara daha âlâ hizmet verebilmek için düzenlediği kurum içi mesleksel eğitim seminerleri devam ediyor. Güvenlik çalışanına yönelik düzenlenen ve beş gün süren seminerde, güvenlik çalışanına “Etkili İrtibat ve Güç Beşerlerle Başa Çıkabilme Yolları” konusunda eğitim verildi.

Konularında uzman işçi tarafınca güvenlik bakılırsavlilerine yönelik düzenlenen ve 5 gün süren eğitim seminerine katılan güvenlik çalışanına, vatandaşlarla karşılıklı irtibat kurarken dikkat etmeleri gereken konularda bilgiler verildi. Osmangazi Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen seminere 5 küme halinde katılan işçiye, belediyenin kapısını çalan vatandaşlarla gerçek ve tesirli irtibat kurmanın yolları hakkında bilgiler verildi.

Yatırım ve hizmetleriyle Türkiye’de bir fazlaca mahallî idareye örnek bir belediye olduklarını söz eden Osmangazi Belediye Lideri Mustafa Dündar, “Bugüne kadar eğitim, sıhhat, spor, etraf ve toplumsal sorumluluk üzere, vatandaşlarımızın muhtaçlık duyduğu her alanda günü kurtarmak değil, kalıcı yatırım ve hizmetler gerçekleştirdik. Bu yatırımları yaparken, bir yandan da vatandaşlarımıza daha uygun hizmet sunabilmek için, hizmet kalitesini artırmak için işçimize yönelik bir epeyce eğitimler düzenledik. Daha çağdaş ve daha yaşanabilir bir Osmangazi için geliştirip hayata geçirdiğimiz projeler kadar, vatandaşlarımızın kurumdan aldığı hizmet kalitesini artırmak için düzenlediğimiz kurum içi eğitimlerimiz de, bizim en dikkat ettiğimiz konulardan biri. Devlet kapısı olarak vatandaşlarımızın birinci çaldığı kapı olan belediyemizde en yeterli hizmeti almaları için, işçimize yönelik düzenlediğimiz bu cins eğitimlerimiz bundan daha sonrada devam edecek” dedi.

“Etkili İrtibat ve Sıkıntı Beşerlerle Başa Çıkabilmenin Yolları” temalı eğitim seminerinin sonunda, seminere katılan çalışana sertifikaları, Osmangazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Hasine Ardalı tarafınca verildi.