RAM
New member
Erkek arkadaşının kendisine karşılık vermesini sağlamak için kaçırıldı numarası yaptı
Chiara Kellogg, TikTok hesabından paylaştığı görüntüde, 12 yaşındayken erkek arkadaşının kendisine karşılık vermesini sağlamak için kaçırılma numarası yaptığını deklare etti.
Kellogg’un yayınladığı fotoğrafta, ellerinin ve ağzının bağlı olduğu görüldü.
Kısa mühlet içerisinde viral olan imgeler 20 binden çok yorum aldı.
@chiarakellogg humbling #fyp #greenscreen ♬ original sound – ????
Paylaşıma yorum yapan bir kullanıcı, “Mor duvarlar? Bir bodrum ya da garaj olması gerekmiyor mu?” derken, öbür bir kullanıcı ise “Bu bugün yapacağım bir şey” dedi.
Kellogg ayrıyeten, bir daha sonraki paylaşımında da kaçırılma fotoğrafıyla birlikte yaptığı yazışmaları da paylaştı.
@chiarakellogg Reply to @amanran69 #greenscreen #fyp ♬ Insane – Summer Walker
‘Beni korkutuyorsun’
Gönderdiği e-postada “Onu tekrar görmek istersen FaceTime’dan karşılık ver. Onu sandalyeme bağladım” tabirlerini kullanan Kellogg’a, erkek arkadaşının ise “Beni korkutuyorsun” karşılığını verdiği görüldü.
Chiara Kellogg, TikTok hesabından paylaştığı görüntüde, 12 yaşındayken erkek arkadaşının kendisine karşılık vermesini sağlamak için kaçırılma numarası yaptığını deklare etti.
Kellogg’un yayınladığı fotoğrafta, ellerinin ve ağzının bağlı olduğu görüldü.
Kısa mühlet içerisinde viral olan imgeler 20 binden çok yorum aldı.
@chiarakellogg humbling #fyp #greenscreen ♬ original sound – ????
Paylaşıma yorum yapan bir kullanıcı, “Mor duvarlar? Bir bodrum ya da garaj olması gerekmiyor mu?” derken, öbür bir kullanıcı ise “Bu bugün yapacağım bir şey” dedi.
Kellogg ayrıyeten, bir daha sonraki paylaşımında da kaçırılma fotoğrafıyla birlikte yaptığı yazışmaları da paylaştı.
@chiarakellogg Reply to @amanran69 #greenscreen #fyp ♬ Insane – Summer Walker
‘Beni korkutuyorsun’
Gönderdiği e-postada “Onu tekrar görmek istersen FaceTime’dan karşılık ver. Onu sandalyeme bağladım” tabirlerini kullanan Kellogg’a, erkek arkadaşının ise “Beni korkutuyorsun” karşılığını verdiği görüldü.