Heard birinci kere söz verdi: Depp hayatımın aşkıydı, lakin husus aldığında dehşetli bir şeye dönüşüyordu

RAM

New member
Heard birinci kere söz verdi: Depp hayatımın aşkıydı, lakin husus aldığında dehşetli bir şeye dönüşüyordu
Aktris Amber Heard, Johnny Depp’in şiddete başvurmaya 2013’te başladığını söylemiş oldu. Aktörün eski sevgilisi Winona Ryder’a ithaf ettiği, ayrıldıktan daha sonra ‘Wino Forever’ diye değiştirdiği dövmeyi okumaya çalışırken gülmesi üzerine kendisine üç tokat attığını anlatarak daha sonrasını şu biçimde aktardı:

“Beni birinci kere tokatladığında terk ettim. Onu o denli affetmemem gerektiğini biliyordum, zira yenidenlanması manasına gelecekti. Kalbim kırılmıştı. Lakin birkaç gün daha sonra Depp bir özürle ve en sevdiğim şaraptan birkaç kasayla çıkageldi ve tekrar asla yapmayacağı kelamını verdi. Ona inanmak istedim ve inanmayı seçtim.”

Amber Heard took the stand for the first time in the defamation case filed against her by Johnny Depp, her ex-husband, who says he was damaged by an op-ed she wrote. https://t.co/UUrYvjVjr7

— The New York Times (@nytimes) May 5, 2022

Dördüncü haftasındaki davada daha evvel dört gün tabir veren Depp, ‘dövmesine güldü diye eşini tokatladığı’ argümanını ‘oldukca saçma’ diyerek reddetmişti.

Heard, Mayıs 2013’te Kaliforniya’da çöllük bir alana gece arkadaşlarla gittiklerinde psikotrop mantar yemelerinin akabinde kıskançlık gösteren Depp’in kendisini uyuşturucu saklamakla suçlayıp elbisesini yırttığını ve ‘mağara araştırması’ diyerek parmaklarını içine soktuğunu anlattı.

‘Her uyuşturucuya nazaran öteki Johnny’

Aktörün kıskançlık krizleri geçirdiğini tez ederken “Suçlamalar, suçlamalar ve daha sonra patlama. Bir bardak fırlatırdı ya da bir masayı aykırı çevirirdi ve daha sonra duvara vururdu ve daha sonra hakikaten başıma yakın biçimde duvara vururdu” diye konuşan Heard, Depp’in şiddet olaylarının çoklukla kıskançlık ve uyuşturucu-alkol kullanmasının karışımından tetiklendiğini anlattı:

“Speed kullanan Johnny, opiyat kullanan Johnny’den epeyce farklı. Opiyatlı Johnny, amfetamin ve kokain kullanan Johnny’den epey farklı, o da metakalon Johnny’den çok farklı; onun farklı versiyonlarına dikkat etme konusunda epey âlâ olmam gerekiyordu.”

‘Alkolle baş edebildiği inancı, sorunun büyük bir parçası’

Alkolle ilgili bir sorunu olmadığı ve başa çıkabildiğinin herkes tarafınca bilindiği, reçeteli haplarla ilgili bir sorunu olduğu, lakin üstesinden geldiğini’ savunan Depp’in ailesi, arkadaşları ve çalışanları da birebir istikamette tabir verdi.

Heard ise ‘bu inanışın sorunun büyük kesimi olduğunu, Johnny’nin etrafındaki çabucak her insanın ondan hayli etkilendiğini ve makûs davranışlarını mazur gördüğünü’ söylemiş oldu.

‘Mağdur olduğu ilgide niye kaldığını’ sorgulayanlara karşılık

‘Kimse ona söylemedi, ona karşı dürüst olmadı. Kendi kusmuğunda bayılırdı, bedeninin denetimini kaybederdi ve herkes arksından temizlerdi. Ben de gerisinden temizledim” diye konuşan Heard, Depp’in destekçilerinin istismar kurbanı olduğu bir bağda niye kaldığını sorgulamasına da biroldukça kere karşılık vermeye çalıştı:

“yaşamımın aşkıydı… Güzelken çok güzeldi. Aşkı hiç bu biçimde hissetmemiştim. Fakat o beraberinde öbür bir şeydi. Ve öbür şey vahimdi.”