Mali danışmanlar Conte'nin Anasf'ın başında olduğu doğrulandı

Muqe

New member
Luigi Conte, Anasf'ın başkanlığına atandı önümüzdeki dört yıl için. Kongre oturumunun zirvesinde, mali müşavirler temsili derneğinin liderleri bir araya geldi. Napoli üç gün süren toplantılar ve yeni liderlerin seçimi için.

Hemen, “Bugüne kadar yapılan olumlu şeylerin izini sürmeyi ve stratejik ve temel bir adım belirlemeyi hedefleyeceğiz çünkü ulusal sınırların ötesinde bile zorluklarla yüzleşmek zorunda kalacağız” diye açıkladı. Saymak. “Yeterlilik ve coşkunun derneğin yakın geleceğini ateşleyeceğini umuyorum” diye ekledi.

İkinci dönem için taç giydi

Liderlere karar vermek için çağrılan ulusal konsey şu isimlerden oluşuyordu: 25 üyeToplantı sırasında 139 delege tarafından seçildi. 15 kişi görevden ayrılan cumhurbaşkanı lehine oy kullandıConte çekimser kaldı ve karşı çıkan dokuz kişi vardı. “Bu başkanlığa karşı çıkanlara da teşekkür ediyorum: Birlikte ilerlemeliyiz” dedi Saymakyakın geçmişte ortaya çıkan farklı görüşlerden sonra birliğin göstergesi olarak. Başkan, “genellikle belirsizlik faktörleriyle karakterize edilen düzenleyici bir çerçeve karşısında birlikte yürümenin öneminin altını çizdi. Geleceğe giden yolu çizmek için birlik aramakla meşgul olacağım.”

Değişimi sürdürün

Kategoriye daveti: ortaya çıkan yeni fırsatları yakalayın. “Değişimler yaşanmaz, yaşanır” diye vurguladı. “Gençlere ve kadınlara açık, sağlıklı ve otoriter bir topluluğuz”.

Duruşma Pazar günü hazırlanan raporla açıldı. Saymak2020'de başlayan ve “her şeyin sona eriyor gibi göründüğü bir aşamada” başlayan geçmiş yasama meclisinin dört yılında karşılaşılan zorlukların ve elde edilen hedeflerin izini süren ve bunun yerine yeni bir sürecin kapılarını açan bir belge olduğunu hatırlattı. bir dizi yenilik.

Yeni ulusal konsey

Ulusal konseyde şu isimler yer alıyor: Attilio Ariano, Drago Biafore, Andrea Bonadei, Teresa Calabrese, Franco Colombo, Luigi Conte, Libero Del Pretaro, Marco Deroma, Paola Di Pietro, Nicola Florentino, Alma Foti, Gabriele Frigerio, Giuseppe Gambacorta, Luca Ghidini, Giuseppe Giannetto, Silvio Iacomino, Mario Martino, Giuliana Rapetta, Daniela Repele, Paola Riccioli, Ferruccio Riva, Paolo Rossi, Daniele Sardellitti, Andrea Seno ve Elisabetta Trombatore.