Maliye heyeti, çoğunluk hükümeti reddediyor. Yönetici, Pd gündemiyle sınıfta dövüldü

Muqe

New member
ROMA – Meclis Odası, öğle yemeği. Oy veriyorlar vergi delegasyonu için gündemler. Bu noktaya kadar, iş sorunsuz gitti. Ancak dem yardımcısı Gianni Cuperlo’nun teklifine gelince, mücadele patlak verir. Çünkü hükümet, vergi kaçakçılığı gibi hassas bir konuda gündem lehinde görüş bildiriyor. Ancak çoğunluk yürütmeyi reddediyorDemokrat Parti’nin yasasını 148 hayırla reddederken, lehte oy çıtası 131’de duruyor.

Taxman, süper damga hayatta kaldı. On üçüncüde daha az vergi. Çalışanlar için sabit vergiyi durdurun

kaydeden Giuseppe Colombo

29 Haziran 2023

Cuperlo’nun gündemi hükümeti, “delegasyonun tatbikatı ile aynı zamana denk gelecek şekilde, çeşitli vergi kaçakçılığı ve vergiden kaçınma biçimlerinin vergi kaçakçılığı ve vergiden kaçınma üzerindeki etkisi konusunda kamuoyu bilincini artırmak için kamu hizmeti yayınlarını, geleneksel medyayı ve yeni medyayı kullanarak geniş bir kamuoyu kampanyası yürütmeyi” taahhüt eder. sağlık, okul ve altyapıdan başlayarak temel kamu hizmetlerinin sürdürülmesi”.

Reddettikten sonra müdahale etti Fratelli d’Italia Tommaso Foti’nin grup lideri: “Muhalefetteki meslektaşlarımı hayal kırıklığına uğratacağım, ancak oyumu esasa göre değil, yapılan örneklemeye göre yineliyorum”. İtalya’nın Kardeşleri’nin neden dem önerisine karşı oy kullandığını ama aynı zamanda desteklediği hükümete karşı oy kullandığını açıklamaya çalışan sözler.

Foti, “Merkez sağa yönelik hücuma bir ilahi, şimdi anlıyorum ki Cuperlo, bana tam vergi uyumunun şampiyonu gibi görünmeyen De Benedetti ile aynı karta sahip”, diye ekliyor Foti, “bunun dışında bir tarihsel gerçek bu yıl vergi kaçakçılığının telafisi çok yüksek”.

konular