RAM
New member

Noter olmak için önce hukuk okumak zorundasınız. Daha sonra hangi adımları yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.
Noter mesleğini seçtiyseniz, uzun bir eğitim ve çalışma yolu beklemede. Önce hukuk okur ve daha sonra uzmanlaşırsınız. Bunun nasıl çalıştığını ve hangi engellerin sizi beklediğini özetledik.
Noter için doğrudan bir eğitim yolu yoktur. Bu iş profili için adım adım planımıza bir göz atın:
İkinci devlet sınavı ile sonuçlandırdığınız iki yıllık yasal bir memuru takip ediyor. Bunun için birkaç sınav ve sözlü sınav almanız gerekir. Sonra iki noter formdan birini seçin.
Yasal Katip'e göre noter bir form seçtiyseniz, doğrudan noter eğitime gidin ya da başlangıçta bir avukat veya avukat olarak çalışın.
Noterle ilişkili uzmanlık her federal eyalette farklıdır, ancak noter sınavı ile her yerde sona erer. Dört sınav yazıyorsunuz ve sözlü bir sınav alıyorsunuz. Sınav ayrıca üçüncü devlet sınavı olarak avukatlar arasında da işlem görüyor.
Noter olarak, müşterilerinize yasal sorular, sertifika süreçleri ve bunları onaylama veya onaylama konusunda tavsiyelerde bulunursunuz. Diğer şeylerin yanı sıra, bunlar özel kişiler veya şirketler için sözleşmeler, satın alma sözleşmeleri, irade veya diğer belgeler olabilir.
Bunu yapmak için vekaletname yetkilerini onaylıyorlar ve evli çiftleri boşanma belgeleri oluşturma konusunda destekliyorlar. Evlat edinme, bakım düzenlemeleri ve diğer birçok aile yasasını, aynı zamanda ticari ve kurumsal hukuk konularını da belgeliyorlar. Tüm faaliyetlerinizde, müşterilerin niyetlerinin yasal olarak uyumlu olduğundan emin olun.
Tarafına hareket etmeleri ve bağımsız olmaları önemlidir. Müşterilerinin iradesini bir belgede kaydederler ve bir kamu ofisinde bağımsız bir taşıyıcı görevi görürler. Çalışmanız, yasal katiplik ve özel noterlik eğitimi nedeniyle, noter veya noter olarak bağımsız olarak çalışmanız on yıl veya daha fazla sürebilir.