Salvini af oluşturmaya başlıyor: “Affı küçük usulsüzlükler üzerinden değerlendirin”

Muqe

New member
Vergi aflarının şekillenmesi ve kaynakların kurtarılması ihtiyacıyla yazılan bir manevra arasında, başbakan yardımcısı ve Altyapı ve Ulaştırma Bakanı, Matteo Salviniaf konusunun yeniden gündeme getirilmesi.

“Yüzbinlerce var küçük mimari, inşaat ve kentsel planlama düzensizlikleri Piacenza’daki Confedilizia Yasal Koordinasyon konferansında Kuzey Ligi lideri şöyle diyor: “Küçük kuruluşların gidip bu gibi her şeyi düzeltmesi daha akıllıca olmaz mıydı?” devlet topluyor ve vatandaşlar mallarının tam kullanılabilirliğine geri dönecek mi?”.

Salvini’ye göre “sonuna kadar cesaretle takip edilmesi gereken bir argüman”.

Süper bonus, işte inşaat işlerine %90’lık katkı: kurallar. Başvurular 2 Ekim’den itibaren

23 Eylül 2023

Salvini daha sonra sabit oranlı vergiden bahsetti. “‘Ev varlığının’ yeterince vergilendirildiğine, hatta bol miktarda vergilendirildiğine inanıyorum. Sabit vergi konusunda, bu basitleştirme ilkesini, Devlet tarafından tahsilattan daha da fazla genişletmek için her şeyi yapacağız, çünkü bu çifte kolaylıktır”. Ve şunları ekledi: “Basitleştirmenin maliyeti genellikle sıfırdır ve bu nedenle henüz kazanmadığınız bir şey için depozito yatırmayı ertelemek bana yasal bir nezaket eylemi gibi görünüyor. Sabit vergi oranının uzatılması kesinlikle faydalıdır”.

Sonunda bakanla cephe açtı Santanché Bakanın kısıtlayıcı bir şekilde düzenlemeye hazırlandığı kısa süreli kiralamalar konusunda “Özel mülkiyet kutsaldır” ve kısa süreli kiralamalar konusunda “herkes mülkünden nasıl gelir elde edeceğine karar vermekte özgür olmalıdır” Salvini, “İki ya da üç dairenizle ne yapmak istediğinize devletin etik açıdan karar vermesi gerektiğini düşünmüyorum” dedi. “Eğer özel şahıs bir daireye sahipse ve bunu kısa, orta veya uzun vadede gelir elde etmek istiyorsa, bunu kısa, orta veya uzun vadede yapmak zorunda olup olmadığına karar vermenin Devletin işi olduğunu düşünmüyorum. Özgür bir ülkedeyiz” diyerek sözlerini tamamladı ve “bu konuda tüm hükümetle aynı fikirdeyiz”.