San Benedetto bir milyar ciroya ulaştı ve işbirlikçilerini ödüllendiriyor

Muqe

New member
A 600 euroluk ödül Şirketin öncekileri aşmasına olanak sağlayan katkılardan dolayı milyar ciro. İletişim budur Aziz Benedictİtalya’da alkolsüz içeceklerde lider olan , Scorzè genel merkezinde (Venedik) bulunan ve yıllık Noel tebrik toplantısı için İtalyan fabrikalarından uzaktan bağlanan çalışanları şaşırttı. “Yaşadığımız ekonomik dönemin ve San Benedetto markasının İtalyan ve dış pazarlarda yüksek değerini korumaya yönelik sürekli bağlılığın zor hale getirdiği seçimlerin sonucu olarak ulaşılan hedefin gerçekten önemli olduğunu” ifade etti. Enrico Zoppas, Acqua Minerale San Benedetto SpA’nın başkanı ve CEO’su – Fırtınalı bir denizi geçtik ve enerjimizi geri kazanmak için biraz zaman ayırıyoruz, daha da iddialı hedeflere doğru yeniden yola çıkmaya hazırız. Şu anda Yönetim Kurulu olarak ortak bir şekilde işbirlikçilerimize somut bir işaretle teşekkür etme arzusunu hissettik; bu, yapılan işlerin takdiri olduğu kadar aynı zamanda bu yolda devam etmek için de bir meydan okumadır” dedi.

Ödül, Grubun İtalyan fabrikalarındaki 2000 işbirlikçisinin tamamına verildi: Scorzè (Venedik), Paese (TV), Pocenia (Udine), Donato (Biella), Popoli (Pescara), Nepi (Viterbo), Viggianello (Potenza), Cutolo (Potenza) – İspanya, Polonya ve Macaristan’daki yabancı fabrikalarda çalışan işçilerin yanı sıra Ocak 2024’te kredi yoluyla ödeme yapılacak kurumsal refah portalı. Aracı refah birden fazla fayda sağlar: aile alanından (örneğin eğitim, öğretim, çocuk bakımı, yaşlı ve engellilere yardım), çeşitli hizmetlere (örneğin ulaşım sezonluk biletleri, ipotek ödemesi, yakıt kuponları), boş zamanlardan (spor, seyahat, kültür) , sağlık hizmetleri (uzman ziyaretleri, laboratuvar testleri, kontroller, diş ve diş bakımı, beslenme ve refah, fizyoterapi ve rehabilitasyon, spor faaliyetleri, spa ve sağlıklı yaşam merkezleri) ve tamamlayıcı sosyal güvenlik. Ayrıca çalışanlar, alışveriş çeki satın almak için kredi kullanım süresini uzatma veya su, elektrik ve doğalgaz faturalarının geri ödenmesini seçme olanağına da sahip olacak.