Yeni uygulama harika gezilerinizi arşivler. Daha sonra paylaşmak için “sarılmış” yılınızı yeniden yaratın. Spotify’da beğen

Muqe

New member
Güvenilir bir seyahat arkadaşı. Daha fazlası: Seyahati basit ve yaratıcı bir şekilde yeniden yaşamanın bir yolu. Globetrotter-Seyahat takipçisi Az önce geldiUygulama Mağaza ve şimdiden birçok manşete çıkıyor. Aslında seyahate adanmış pek çok uygulama varsa, bu önceki tarafından tasarlandı Mamut Şihab Mehboob – hepsini oldukça zevkli bir şekilde bir araya getiriyor. Aslında, oturum açtığınızda ana ekran, galerideki tüm fotoğrafları dünyada çekildikleri yerlere göre düzenleyerek eskiyi biraz anımsatan bir görünüm sağlıyor. coğrafi konum Instagram’da mevcut. Ayrıca yıllık olarak da danışılabilirler.

Ancak, yılın sonuçlarını çıkardığımız ve geçmiş ayların izini sürdüğümüz dönemi de göz önüne aldığımızda en ilginç özellik, kendinize ait bir içerik oluşturma (ve tabii ki sosyal medyada paylaşma) olanağıdır. 2023 Sarılmış. Evet, biraz da en çok dinlenen sanatçı ve şarkılara benziyor Spotify ve genel olarak sosyal medyada ama tek bir temayla: seyahat. Böylece otomatik olarak bizi dünyanın her yerine götürecek bir koleksiyon oluşturabiliyoruz.

Ancak Globetrotter’da, ister ara sıra ister sık uçan olsun, her seyahat tutkununu memnun edecek başka özellikler de var. Mesela kaçırılmayacak şeyler var karalama haritası dünyanın renkliliği, otomatik olarak doldurulan coğrafi konum görüntülerin (ve bu da sosyal medyada kolayca paylaşılabilir). Tek şart, belirli bir bölgenin en az bir fotoğrafının bulunmasıdır, aksi takdirde sayımdan atlanır. Daha sonra, Apple haritalarından alınan ve şehirlere göre düzenlenen, ziyaret edilen en önemli ilgi çekici noktaların listesi var, böylece bu noktaları sorunsuz bir şekilde takip edebilirsiniz. Ziyaret edilen tüm ülkeler için listeye ve kıtaların kesin sayısına ek olarak, bir bayrak koleksiyonu ve ziyaret edilen gezegenin yüzdesi de bulunmaktadır. Son olarak, zaman içinde anılarınıza göz atabilirsiniz, örneğin bir yıl öncesine gidebilir ve her şeyden önce arkadaşlarınızı ve ailenizi verilerini paylaşmaya ve varış noktalarına ve seyahat sıklığına dayalı bir tür seyahat sıralamasında birbirlerine “meydan okumaya” davet edebilirsiniz.

Mehboob, “Çok seyahat ediyorum ve farklı yerlerde çok sayıda fotoğraf çekiyorum, bu nedenle bu kullanım durumunda bana yardımcı olacak bir şey yaratmak benim için mantıklı oldu” dedi. TechCrunch. “Anımsama açısından çok faydalı ve harita bunu gerçekten hızlı ve kolay hale getiriyor. Birkaç yıl önce belirli bir günde neler olduğunu hızlı bir şekilde görebilmek benim de her zaman kendim hızlı bir şekilde görmek istediğim bir şeydi.” Bilgilerinizin gizliliği konusunda endişelenmeyin: Globetrotter, herhangi bir veriyi şu adresten elde etmediğini açıklıyor: sunucuları. Aslında her şey iPhone’unuzda kalır. Ayrıca uygulama, veri sızıntılarına yol açabilecek üçüncü taraf API’leri kullanmaz. Ücretsiz deneme haftası, uygulama için fazlasıyla yeterli olmasına rağmen, uygulama için ödeme yapmanız gerekir. Her halükarda, haftalık abonelik 1,99 Euro, aylık abonelik 4,99 ve yıllık abonelik ise gerçek anlamda en mantıklısı.ravelkolik Her seyahat deneyimini takip etmek isteyenler – 22,99 Euro.