Vasiyetnamede miras nedir? Bunu bilmelisin

RAM

New member

Lates, bir vasiyetçinin son iradesini uygulamak için günlük yaşamda kullanılır. Ama dikkate alınması gereken birkaç şey var. Genel bir bakış.

Geleceğinizi düşünürseniz, kendinize şu soruyu sorabilirsiniz: Ne terk etmek istiyorum? Ve benim için önemli olan şeyin ölümümden sonra yaşamaya devam edebileceğinden nasıl emin olabilirim? Bir miras ile kişisel isteklerinizi kolayca uygulayabilirsiniz. Arkasında neyin gizli olduğunu ve mirasınızı yaratmaya nasıl devam etmeniz gerektiğini gösteriyoruz.

Bir miras bir Özel hibe biçimi belirli varlıkları bireylere miras bırakmalarını sağlayan miras yasasında. Yasal ardıllık nedeniyle varlıklarınızın her zaman bir varisi olsa da, sadece bir miras var Son bir sırayla bir irade veya miras sözleşmesi gibi. Bir mirastan farklı olarak, mirasınız onun genel halefi haline gelmez ve genellikle emlak yükümlülüklerine uymaz.

Özel bir miras şekli İlerleme Uygulamafaydalanıcının aynı zamanda bir miras ve miras olduğu ve mirasına ek olarak ve gerçek binadan önce belirli bir varlık alır. Miras kalan eşyalar (örn. Gayrimenkul, nakit, şirketler) mirasa sayılmaz.

Bir ön güçlendirme ile fırsatınız var mirasçılarından oluşan bir kişiyi diğerlerine tercih etmek. Bununla birlikte, iradenizle, bir bölünme bölünmesi ile karışıklığı önlemenin bir ön güç olduğunu açıkça formüle eder. Ön uygulama hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bir miras, esnekliğe ve birçok avantajı sağlar:

El yazısı iradenize veya noter tasdikli forma bir miras eklemeye karar verdiniz mi? O zaman aşağıdaki şeyleri göz önünde bulundurmalısınız:

Ayrıca mirasınızın bağlayıcı olduğundan emin olmalısınız ve uygulamayı izleyen bir yönetici sipariş etmelisiniz. Gerekirse, yasal yardım alın.